Her er hvordan denne bærbare kraftstation vil gøre alle dine udendørs eventyr bedre end nogensinde

0
Her er hvordan denne bærbare kraftstation vil gøre alle dine udendørs eventyr bedre end nogensinde

Hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg ikke særlig kyndig, når det kommer til teknologi. Så da jeg først blev introduceret til det nye FLOD 2a bærbart kraftværk fra EcoFlow, sammen med dets andre modeller, RIVER 2 Max og RIVER 2 Pro — jeg spekulerede på, om jeg ville føle mig overvældet. Alt, hvad jeg først havde læst om det, gav mig “år 3022”-vibes, og jeg antog, at det ville være alt for komplekst for en selvskreven Luddite som mig at finde ud af.

Men efter blot et par tidlige testkørsler føler jeg, at jeg faktisk er klar til en lille tidsrejse nu. Her er hvordan EcoFlow RIVER 2 har hjulpet mig med at styrke min livsstil udendørs:

INGEN TEKNISK GRAD? INTET PROBLEM

RIVER 2 viste sig ikke kun at være utrolig tilgængelig for en tech-avers person som mig, men den er også effektiv, overkommelig og kompakt. Som en, der ikke kun er teknisk analfabet, men lejlighedsvis spændt på tid, var jeg også lettet over at se, at RIVER 2 var fuldt opladet og klar til brug hele dagen efter at have sat den i stikkontakten i kun 40 minutter!

Og det var super nemt at bruge den ledsagende app til at spore opladningshastigheden, batterilevetiden og stationens kraftfulde output, der kan håndtere flere enheder på én gang. Smart kontrol lige ved hånden, uanset hvor dagen tager mig hen? Det er en stor kryds.

Da jeg kun løb af én opladning, fandt jeg, at RIVER 2 var fantastisk til at forsyne ting som udendørs højttalere, lys og andre apparater (bemærk, andre campister/glampere derude).

Med sin lille statur og langvarige batteritid er RIVER 2 endda velegnet til at drive en bærbar projektoropsætning – ideel til en alfresco filmaften. Jeg må sige, at da jeg bor i Los Angeles, laver vi stadig udendørs arrangementer selv i november – så min kraftstation bliver stadig brugt meget!

M_a_y_a via Getty Images/iStockphoto

FRA “WFH” TIL ARBEJDE FRA OVERALT

Da jeg næsten udelukkende arbejder eksternt, har RIVER 2 også fundet vej til mit arbejdsliv. At have en let, bærbar kraftstation er perfekt til at drive min fjernarbejdsopsætning på farten.

Hvis jeg fandt ud af, at jeg havde brug for at komme ud af huset, eller bare ville arbejde i farten, kunne RIVER 2 komme med mig (i en mulepose ikke mindre) og rejse overalt fra min lokale kaffested til det store udendørs .

RIVER 2 er også fantastisk til brug rundt om i huset som en backup strømkilde i tilfælde af blackouts – noget jeg ofte oplever i LA under hedebølger. Plus, i tilfælde af en strømafbrydelse, skifter RIVER 2 automatisk til batteristrøm på under 30 millisekunder, så jeg behøvede aldrig at bekymre mig om at miste strøm i længere tid.

Ud over alt det ovenstående er det også et af de mest omkostningseffektive kraftværker med en pris på kun 239 $. Og da RIVER 2 kan holde op til 10 år, hvis den bruges én gang om dagen, ender du stort set med at betale omkring 20 USD om året for bæredygtig, sikker at bruge strøm, som du kan tage med dig overalt.

Så hvis du ligesom mig er en smule tech-sky og ikke har været sikker på, hvor du skal starte, når det kommer til bærbar energi, så start med FLOD 2 — det vil (helt bogstaveligt) lyse din vej frem.

For flere detaljer om, hvordan du kan styrke din livsstil med RIVER 2, gå til EcoFlow.com. Indtast koden EFSD10OFF ved kassen for 10% rabat på RIVER 2 og RIVER 2 Max.

Denne artikel blev betalt af EcoFlow og oprettet af HuffPosts Branded Creative Team. HuffPost-redaktionen deltog ikke i oprettelsen af ​​dette indhold.

lignende indlæg

Leave a Reply